Fericirea din cacao și vitaminele din miere. Toate pentru ”puiul ”Tău!

Fericirea din cacao și vitaminele din miere. Toate pentru ”puiul ”Tău!

Fericirea din cacao și vitaminele din miere. Toate pentru ”puiul ”Tău!
Fericirea din cacao și vitaminele din miere. Toate pentru ”puiul ”Tău!

230 g de….

Delicios pentru copii

Fericirea din cacao și vitaminele din miere. Toate pentru ”puiul ”Tău!

 

 

Vrei Imunitate Puternica pentru Copii si Sotul Tau?

Exista o metoda care nu implica multe vizite la medici sau cumpararea de ”N” suplimente.

Este simplu, accesibil ca pret si probine din natura!

O combinatie despre care nimeni nu ti-a vorbit pana acum!

Mierea și Cacaua....un ”Superaliment” și un Ingredient.

 

 

   Da, ai Auzit Bine! 

Există o metodă prin care poți să-ți transformi familia într-o 

  ”Familie Imuno - Puternică”

 

 

Știu că te-ai săturat să îți ceri voie să pleci mai repede de la serviciu pentru că unul dintre copiii tăi iar a răcit sau nu se simte bine.Te gândești la ce o să spună șeful tău….că iar ai aceeași placă iar ai probleme cu unul dintre cei mici. 

 

Dar adevărul chiar acesta este. În mod frecvent unul dintre copii are dureri de gât, strănută, îl doare capul sau este moleșit, nu are nici o vlagă.

 

Tocmai de aceea am creat un produs natural menit să te ajute să previi aceste neplăceri pe care le întâmpină cei dragi Ție. 

 

Cum se numește? Simplu…….Delicios pentru Copii. Este o cremă tartinabilă din miere polifloră și pudră de cacao. 

 

230 de grame de produs unde Mierea și Cacaua....un ”Superaliment” și un Ingredient se întâlnesc și împreună ajută la vitaminizarea și imunizarea corpului.

 

Mierea și Cacaua....un ”Superaliment” și un Ingredient

 

Mierea de albine era considerată în Vechiul Testament ca fiind ”mâncarea zeilor”. Era oferită ca ofrandă către zeități. De atunci și până în prezent aceasta și-a dobândit titulatura de ”superaliment” datorită multiplelor cercetări care au arătat avantajele consumului de miere.

 

Combinația dintre miere și cacao este pe lângă un produs dulce, și un produs care odată consumat aduce multe beneficii organismului. 

 

Iată câteva dintre beneficii:

  • Mierea de albine Întărește sistemul imunitar și ajută la ameliorarea simptomelor alergiilor. Cercetările au demonstrat că aceasta conține 22 de aminoacizi, 27 de minerale și 5000 de enzime printre care (calciu, zinc, fier, clorură de sodiu, magneziu, fosfat și potasiu etc.)

  • Mierea stimulează producția de anticorpi contribuind astfel la prevenirea îmbolnăvirilor de orice tip.

 

Cacaua conține cea mai mare concentratie de antioxidanti dintre toate alimentele din lume. Printre acești antioxidanți se număra: polifenoli, catecinele și epicatecinele. Cercetările au demonstrat că raportat la aceeași greutate, cacaua conține mai mulți antioxidanți decât vinul roșu, afinele, fructele acai, rodiile și fructele goji la un loc.

 

  • Pudra de cacao are un aport mare de minerale, fibre și nutrienți. Aceasta este bogată în calciu, fier, zinc, potasiu, magneziu, cupru, vitaminele B1, B2, B3, B5, B9 si E. 

 

  • Pudra de cacao conţine serotonină, triptofan, anandamidă, dopamină, adică toţi acei hormoni care au un efect de stare de bine ”hormoni ai fericirii”.

 

  • Cacaua poate fi benefică și pentru persoanele cu astm, deoarece con­ține compuși antiastmatici, cum ar fi teobromina și teofilina acestea ajută la calmarea tusei persistente.

 

  • Combinația dintre miere și cacao este o sursă de energie, tocmai de aceea este de preferat să se consume în prima parte a zilei pentru a avea energia necesară tuturor activităților. Este recomandat înaintea antrenamentelor fizice. Cercetătorii au descoperit că performanţele atletice se pot îmbunătăţi prin consumul unei cantităţi mici de miere, întrucât aceasta conține glucoză.

 

  • Datorită consistenței și gustului poate înlocui cu ușurință variantele de creme de cacao mai puțin sănătoase de pe piață. Știm că mare parte dintre copii sunt înnebuniți după clătite cu ciocolată. Tocmai de aceea, am combinat mai multe tipuri de miere și am obținut astfel o cremă care să fie aerată și să rămână tartinabilă.

 

Așadar, Delicios pentru Copii nu este doar o altă cremă tartinabilă pentru clătite, este o cremă cu ingrediente naturale, fără niciun conservant sau potențiator de arome, care face din desertul copilului tău, nu doar o gustare dulce, ci și o sursă energie și de vitamine.

 

 

Mierea  și  Cacaua 

În natură Nu se Întâlnesc 

dar în Borcan 

Sunt Perfecte Împreună

 

 

Mierea de albine este un produs obținut exclusiv prin efortul albinelor de a poleniza florile.

 

Arborele de cacao are niște flori mici de culoare alb-gălbuie, care deși apar pe parcursul întregului an (dacă temperatura este de peste 20 de grade Celsius), totuși durata lor de viață este foarte scurtă, o singură zi. Aceste flori trebuie polenizate într-o singură zi. Polenizarea lor se face de către niște insecte mici și nu de albine.

 cacaocumiereabelo

Floarea de arbore de cacao este printre singurele flori de pe pământ pe care albina nu le polenizează. Iată de ce spunem că Mierea și Cacaua în natură nu se întâlnesc nici direct și nici indirect.

 

Situația se schimbă în borcan, unde mierea în combinație cu cacaua formează o simbioză perfectă. Pudra de cacao este cea care diminuează din gustul dulce al mierii, în schimb mierea este cea care dispersează în mod egal aroma de cacao în gură.

 

Și totuși, în mod surprinzător, toate aceste beneficii se pot găsi într-un borcan de cremă Delicios pentru Copii, de 230 g, la prețul modest de numai 14 lei.

 

Pe scurt, Delicios pentru copii nu este doar o cremă tartinabilă pe care să o folosești la desert, ci odată ce ai consumat-o probabil vei dori ca toată lumea să știe cât de bună și sănătoasă este.

 

Tot ce trebuie să faci este să apeși pe CUMPĂRĂ ACUM și îți vom trimite în cel mai scurt timp, borcanul tău de Delicios pentru Copii, de 230g, la prețul de 14 lei. Pe lângă borcanul comandat de tine, vei primi și o rețetă în care să folosești această cremă tartinabilă sănătoasă.

 

Și până la urmă, prețul de 1,4 lei pentru o lingură de imunitate și de vitamine, ți se pare mult?

 

Ah, era să uit! 

 

Îți garantăm că dacă ambalajul (borcanul) comandat de tine, ajunge deteriorat, îți trimitem unul nou în schimb. Condiție obligatorie: să ne trimiți poze cu produsul deteriorat.

 

P.S.  Comandă acum borcanul tău de Delicios pentru copii, de 230 g, la prețul de 14 lei și vei beneficia și de un voucher de 5% reducere pentru următoarea comandă.

 

 

 

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook și pe Instagram pentru a găsi rețete cu Delicios pentru copii.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să îi dai share să ajungă și la alte persoane sau dacă știi persoane interesate de acest subiect, trimite-le acest articol.


abelo delicios pentru copii
Comentarii
Legate de Blog
Meniu
Cart
Close
Back
Account
Close