Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Declaratie

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului  Veres Group SRL sunt detaliate mai jos și trebuie citite cu atenție. Este posibil ca acești termeni să fie diferiți din când în când și, prin urmare, trebuie să le verificați înainte de a efectua o achiziție nouă.

Rețineți că orice utilizare a acestui site sau achiziție realizată prin intermediul acestui site reprezintă un acord care să respecte termenii și condițiile detaliate mai jos, care trebuie să aibă prioritate față de orice alți termeni și condiții. Orice contracte sau acorduri încheiate între dvs. și noi prin intermediul acestui site Web vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legislația europeană și orice litigii sau proceduri vor face obiectul jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Cumparaturi Online

Ne-am ocupat de prezentarea cât mai exactă a produselor pe site-ul nostru. Imaginile pe care le vedeți depind de capacitatea de afișare și de culorile monitorului. Prin urmare, nu putem garanta că imaginile produsului pe care le vedeți reprezintă o reprezentare exactă a mărfurilor reale. Înainte de a plasa o comandă, ar trebui să citiți următoarele: Comenzi, Informații de livrare și Politica de Retur. Aceste pagini fac parte din acești termeni și condiții și conțin informații importante despre comanda dvs.

Plata se poate realiza ramburs, la livrarea comenzii sau Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata " Online prin card bancar " veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Verificări de validare

Toți deținătorii de carduri de credit si de debit sunt supuși verificărilor de validare și autorizării de către emitentul cardului. Dacă emitentul cardului dvs. de plată refuză să ne autorizeze plata, nu vom fi răspunzători pentru nicio întârziere sau anulare a comenzii.

În plus, în scopul prevenirii utilizării frauduloase a cardurilor de credit si de debit, vom verifica validarea numeleor, adreselor și alte informații furnizate în timpul procesului de comandă si în timpul înregistrărilor disponibile. De asemenea, o terță parte poate fi instruită să efectueze aceste verificări. Comandând de pe site-ul comerciantidediamante.com, vă dați consimțământul de a efectua astfel de verificări. Va trebui să vă contactăm prin scrisoare, telefon sau e-mail pentru a verifica detaliile înainte de a putea procesa și expedia comanda dvs. sau s-ar putea să nu putem accepta comanda.

 

Erori

Pentru a oferi cea mai bună selecție posibilă de diamante, baza noastră de date este actualizată frecvent. În timpul procesului de actualizare se adaugă și se elimină diamante, ocazional se întâlnesc probleme legate de integritatea datelor care duc la informații inexacte, deoarece se referă la disponibilitatea prețurilor și / sau a pietrelor. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice informații inexacte care pot apărea și, la discreția noastră, vă va anula comanda sau vă vom oferi o opțiune pentru a selecta un diamant de valoare egală sau mai mare.

Politica de Retur

Veres Group SRL va oferi o rambursare sau un schimb integral dacă primiți un produs defect sau sunteți nemulțumiti de un element primit în următoarele condiții:

Dacă vreun element din comanda dvs. se dovedește a fi defect, vă rugăm să returnați articolele la  Veres Group SRL cu o copie a notei de livrare, sunați echipa de experți pentru clienții  Veres Group SRL pentru a obține un număr de returnări și, de asemenea, indicați dacă doriți doriți să primiți o rambursare sau un schimb.

Promisiunea noastră de a înlocui elementul sau de a restitui banii nu se aplică defectelor sau daunelor cauzate de accident, neglijență sau utilizare incorectă.

Dacă vă răzgândiți, puteți returna orice produs către  Veres Group SRL, nedeschis și în stare perfectă, în termen de 15 de zile de la primirea livrării:

Pentru comenzile online, o rambursare poate fi solicitată în termen de 15 zile.

 

Contactați echipa de relatii cu clientii  Veres Group SRL pentru a obține un număr de returnări, includeți motivul pentru care produsul a fost returnat și indicați dacă doriți să primiți o rambursare (exclusiv taxa inițială de livrare) sau un schimb.

Cu excepția mărfurilor defecte sau necorespunzătoare, în cazul în care drepturile dvs. legale nu sunt afectate, mărfurile personalizate efectuate conform specificațiilor clientului nu pot fi returnate.

Pentru mai multe detalii privind returnarea achiziției către un magazin  Veres Group SRL, vă rugăm să consultați verso-ul notei de livrare. În toate cazurile, trebuie să obțineți un număr de returnări prin contactarea echipei de experți pentru clienți  Veres Group SRL. Acest lucru ne va asigura că putem urmări in detaliu procesul de returnare.

Anularea comenzii 

 

Pentru a anula o comandă, trimiteți-ne un e-mail la abelo.romania@gmail.com în termen de 48 de ore, iar echipa noastră va anula și va restitui metoda originală de plată pentru dvs. În cazul în care nu putem livra comanda în termenele standard de livrare, aveți dreptul să anulați comanda fără penalități. În cazul în care anulați contractul, vă vom restitui prețul pe care l-ați plătit pentru bunuri, acesta nu va include taxa de livrare dacă ați anulat după expedierea comenzii, de asemenea nu un serviciu furnizat de noi, cum ar fi un serviciu de livrare special . Aveți datoria de a lua la cunostinta si de a vea grija rezonabilă a bunurilor, ceea ce înseamnă că bunurile trebuie să fie neutilizate.

 

Adresa de livrare

Toate livrările vor fi efectuate la adresa dvs. specificată în comandă. Putem, la discreția și pe cheltuiala noastră, să livrăm separat părți din comandă. Dacă nu vă putem livra produsele la adresa pe care ați specificat-o din orice motiv, vă vom anunța și vom stoca produsele. Dacă doriți să vă redirecționăm produsele, va trebui să ne autorizați să vă debităm cartea de credit / debit pentru o astfel de re-livrare. Dacă nu putem sa va contactam în termen de 28 de zile, vom anula comanda și vom rambursa plata către dvs., mai puțin costurile de livrare pe care le-am efectuat deja.

O semnătură va fi necesară pentru a primi comanda și veți fi responsabil de produsele primite, imediat ce acestea sunt livrate. Proprietatea produselor va trece la dvs. după ce am primit plata în întregime.

Dacă decideți să trimiteți comanda dvs. la o altă adresă decât cea proprie, va fi totuși necesară o semnătură, iar condițiile generale de livrare vor rămâne neschimbate.

 

Drepturi de autor si continutul site-ului

Veres Group SRL și filialele sale sunt proprietarii drepturilor de autor ale acestui site și toate materialele de pe acest site, inclusiv conținut, design, text, grafică și fotografii.

Puteți descărca și imprima conținut de pe acest site în scopuri legate de mass-media sau numai pentru uz personal. Acest lucru este condiționat de faptul că materialul este reprodus cu exactitate și nu este utilizat într-o manieră derogatorie sau într-un context înșelător. În cazul în care acest material este reprodus, publicat, difuzat sau emis altfel altora, sursa și drepturile de autor trebuiesc recunoscute. Permisiunea de a reproduce comunicatele de presă ale societății  Veres Group SRL nu se extinde asupra oricărui material de pe acest site care este identificat ca fiind "drepturile de autor ale unui terț". Niciun drept, titlu sau interes pentru orice material descărcat sau software nu va fi transferat prin descărcarea respectivă. Este posibil să nu faceți nicio altă utilizare a materialelor de pe acest site (inclusiv reproducerea, publicarea, modificarea, distribuirea, difuzarea sau orice altă exploatare, cu excepția celor de mai sus) fără permisiunea noastră scrisă.

Meniu
Cart
Close
Back
Account
Close